Skip to main content

Τιμωροί της Γιουνάιτεντ Κουτίνιο και Τζέραρντ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Είκοσι λεπτά συμμετοχής χρειάστηκε ο Φιλίπε Κουτίνιο, στο ντεμπούτο του με την Αστον Βίλα, για να αποδείξει ότι το αγγλικό πρωτάθλημα είναι η διοργάνωση που του ταιριάζει.

Με τους «χωριάτες» να χάνουν 0-2 στην έδρα τους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπέρμιγχαμ, από δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες (6΄, 67΄), ο Στίβεν Τζέραρντ έριξε στο ματς τον νεοαποκτηθέντα Βραζιλιάνο, άλλοτε συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ.

Ο άσος των «Βίλανς», που ήρθε δανεικός από την Μπαρτσελόνα, είχε συμμετοχή στη μείωση του σκορ από τον Ράμσεϊ στο 77΄ και πέντε λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 2-2, στερώντας από τους «μπέμπηδες» την ευκαιρία να ανέβουν έκτοι.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.