Skip to main content

Οικογένεια Τζόκοβιτς: Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του Νόβακ

Ως τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, μεγαλύτερη και από τους Γκραντ Σλαμ τίτλους του, χαρακτήρισε η οικογένεια του Νόβακ Τζόκοβιτς, την πρωινή απόφαση του αυστραλού δικαστή να μην ακυρωθεί η βίζα του, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από το Βελιγράδι. Η οικογένεια του σέρβου άσου προσέθεσε ότι ο Νόλε ήδη είναι ελεύθερος και προπονείται εν όψει του Αυσταλιανού Όπεν, κάτι που επιβεβαιώθηκε άμεσα με ανάρτηση του Τζόκοβιτς από τα κορτ μαζί με το προπονητικό τιμ του.

Στις πρώτες δηλώσεις, ο αδελφός του Νόβακ Τζόκοβιτς, αναφέρθηκε στην περιπέτεια με τη βίζα του τενίστα, ενώ προσέθεσε ότι πλέον είναι ελεύθερος και μάλιστα, πριν από λίγα λεπτά προπονήθηκε.

Δεν έκανε τίποτα λάθος, δεν παραβίασε κανέναν νόμο, τόνισε η μητέρα του Τζόκοβιτς από την πλευρά της. Πάλεψε απέναντι στο σύστημα και στην Κυβέρνηση της Αυστραλίας. Δεν έχουμε συναντήσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, προσέθεσε η Ντιάνα Τζόκοβιτς. 

Υπήρξαν στιγμές που δεν ξέραμε τι κάνει και που είναι αφού του είχαν πάρει το κινητό και δεν είχαμε επικοινωνία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι τον υποστήρηξαν από όλο τον κόσμο και στάθηκαν στο πλευρό του. 

Αυτή η νίκη του ήταν μεγαλύτερη στην καριέρα του, ακόμα και από τα Γκραντ Σλαμ που έχει κατακτήσει, κατέληξε η μητέρα του σέρβου τενίστα.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του, ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο για την υποστήριξη στο πρόσωπο του Νόβακ, για όσα πέρασε στην Αυστραλία. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές τόνισε και προσέθεσε ότι ο γιος του είναι πολύ σκληρός ψυχολογικά και θα αντέξει. 

Ο πατέρας του Νόλε, μίλησε για ένα παιχνίδι που παίζεται εδώ και πέντε ημέρες, ανέφερε ότι του στέρησαν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που είχε και τον απείλησαν μέχρι και με απέλαση. Δεν τον άφησαν να μιλήσει με τους ανθρώπους του και με τους δικηγόρους του για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του, του πήραν και το τηλέφωνο, τόνισε ο πατέρα του και κατέληξε ότι ήταν μια νίκη για τον ελεύθερο κόσμο. 

Ο Νόλε σεβάστηκε την Αυστραλία και τους νόμους της και έκανε ότι του ζητήθηκε, προσέσθεσε ο πατέρας του Τζόκοβιτς.