Ο Ατρόμητος ξεκίνησε νικηφόρα στη νέα χρονιά, νικώντας με 2-1 στο Περιστέρι από τον Αστέρα Τρίπολης, για τη 17η αγωνιστική της Super League.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 76΄ με τον Μανούσο και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 78΄ με τον Μπαράλες, αλλά ο Μανούσος σκόραρε εκ νέου στο 90΄ με πέναλτι για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.
Ταυτόχρονα, ο ίδιος ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 9 τέρματα, όσα έχουν επίσης οι Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός) και Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ).
Ο Ατρόμητος με τη νίκη του αυτή ανέβηκε στην 6η θέση της κατάταξης με 22 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στην 12η με 15β.
Ο αγώνας στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, σε αντίθεση με την επανάληψη, όπου είχαμε τρία τέρματα αλλά και αρκετές ευκαιρίες από τις ομάδες.
Στο 76΄ ο Μανούσος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο, αλλά δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε με κεφαλιά του Μπαράλες.
Ο Ατρόμητος έφτασε τελικά στη νίκη με πέναλτι του Μανούσου στο 90΄ το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Κουτσιαύτης σε σπρώξιμο του Βέλλιου από τον Σουάρεθ.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











