Skip to main content

Ο Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Τόρες είναι κοντά στην «Μπάρτσα»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, επιβεβαίωσε ότι η συμφωνία για τη μεταγραφή του επιθετικού Φεράν Τόρες από τους «πολίτες» στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται στα πρόθυρα οριστικοποίησης.

«Όταν ο σύλλογος το επιβεβαιώσει έγινε», είπε ο Ισπανός τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου, ενώ περίμενε τον διευθυντή του αγγλικού συλλόγου, Άιτορ «Τσίκι» Μπεγκιριστάιν, να τον ενημερώσει ότι το εγχείρημα ολοκληρώθηκε.

Επίσης, ο Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε πολύ προβληματισμένος από τον αριθμό των αγώνων και τη συνακόλουθη επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών. 

«Οι παίκτες και οι προπονητές, όλοι μαζί, χρειάζεται να κάνουν απεργία ή κάτι άλλο, γιατί οι λέξεις από μόνες τους δεν είναι αρκετές. Το θέμα δεν πρόκειται να λυθεί επειδή η UEFA, η FIFA, η Premier League, τα τηλεοπτικά δίκτυα, η επιχείρηση είναι πιο σημαντική από την ευτυχία των ανθρώπων. Εδώ, όλοι αποφασίζουν για τους εαυτούς τους», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Μιλάμε για την ευτυχία των παικτών, αλλά αυτή είναι η μόνη χώρα που δεν αποδέχεται τις πέντε αλλαγές κι επιμένει στις τρεις. Είναι πολύ καλύτερες οι πέντε αλλαγές, με την ποσότητα των παιχνιδιών που παίζουμε. Αλλά η Premier League ή οι ομάδες αποφάσισαν όχι».