Skip to main content

Ολυμπιακός: Δηλώσεις Ιντέγε, Ντουρμάζ

Ο Μπράουν Ιντέγε, μαζί με τον Ρομπέρτο, ήταν οι «μοιραίοι» παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Ο Νιγηριανός επιθετικός είχε δύο σούπερ ευκαιρίες στα πρώτα 9 λεπτά για να κάνει το «Κονστάντ Βαντεν Στοκ» να σιγήσει αλλά τις «σπατάλησε», σημαδεύοντας το δοκάρι στη δεύτερη απ΄ αυτές.

«Νομίζω ήμασταν άτυχοι, αυτό ήταν που δεν πήγε καλά. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Η ατυχία δεν μας επέτρεψε να πάρουμε τη νίκη ή έστω την ισοπαλία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο» υπογράμμισε ο Αφρικανός στράικερ.

«Άλλες φορές προσπαθείς και δεν καταφέρνεις τίποτα, άλλες δεν χωρίς να είσαι τόσο καλός παίρνεις αυτό που θες. Πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε ακόμα έναν αγώνα. Πρέπει να το πάρουμε το δεύτερο ματς. Πρέπει να νικήσουμε στην έδρα μας, να κάνουμε ό,τι αυτοί σήμερα» πρόσθεσε ο Ιντέγε.

Όσο για το ότι ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι, ο Νιγηριανός δεν ανησυχεί. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα θα έρθει γιατί δουλεύουμε σκληρά» είπε.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, κάναμε καλούς συνδυασμούς με τους συμπαίκτες μας, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για τη συνέχεια σε μία εβδομάδα είπε: «Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να σκοράρεις, όσο καλά και αν παίζεις. Είναι τόσο απλό. Τέλειωσε το πρώτο μέρος. Όλα παραμένουν ανοιχτά. Να γυρίσουμε τώρα σπίτι και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς, ταπεινά αλλά διψασμένα. Να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του τόνισε πως «ένιωσα καλά. Δεν μπόρεσα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό πέρασε. Δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου».