Skip to main content

Ήττα της Σάκκαρη από την Μπαντόσα

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στους WTA Finals του Μεξικού, καθώς τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Ίγκα Σφιόντεκ ακολούθησε η ήττα από από την Πάουλα Μπαντόσα με 6-7/4, 4-6.

Η Ισπανίδα πέτυχε το «2Χ2» και προκρίθηκε, ενώ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει, αρκεί προς τούτο να νικήσει την Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα τη Δευτέρα (15/11, 22:00).

Στο πρώτο σετ, μετά το αρχικό 2-2 η Μπαντόσα με σερί 3-0 ξέφυγε με 5-2, η Σάκκαρη απάντησε με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους για το 6-6.

Στο τάι μπρέικ όμως η Μπαντόσα ξέφυγε από την αρχή με καλή διαφορά (4-0), την οποία παρά την προσπάθεια που κατέβαλε η αντίπαλός της, δεν κατόρθωσε να την καλύψει.

Στο δεύτερο σετ και με το σκορ στο 3-1 η Μπαντόσα είχε έξι ευκαιρίες για μπρέικ, όμως η Σάκκαρη μείωσε 3-2 και ισοφάρισε με δικό της μπρέικ σε 4-4.

Αμέσως ύστερα όμως δέχθηκε εκείνη το μπρέικ (4-5) και στη συνέχεια η Ισπανίδα απλώς κράτησε το σερβίς της, για να φτάσει στη νίκη.