Skip to main content

Ήττα και στη Βερόνα για τη Γιουβέντους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αυτή η Γιουβέντους δεν μπορεί να κάνει τίποτα, τουλάχιστον στην Ιταλία, αφού στο Τσάμπιονς Λιγκ η μέχρι τώρα πορεία της είναι αντιστρόφως ανάλογη από εκείνη στη Serie A.

Οι «μπιανκονέρι» έχασαν απόψε στο «Μαρκ΄ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» από την εκπληκτική Βερόνα με 2-1, ηττήθηκαν για τέταρτη φορά σε 11 αγώνες του φετινού καμπιονάτο και θα πρέπει να κάνουν προσπάθεια για μια θέση στην Ευρώπη, αφού είναι στο -13 από την κορυφή και με παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με ισάριθμα τέρματα σε ένα τρίλεπτο (11΄, 14΄) από τον Τζιοβάνι Σιμεόνε, νεότερο γιο του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο.

Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, βρήκε ένα γκολ με τον ΜακΚένι στο 80΄, αλλά ήταν πια αργά…
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.