Δανεικός στην πατρίδα του θα συνεχίσει ως το τέλος της φετινής περιόδου ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος θα εγκαταλείψει το Αζερμπαϊτζάν και την Γκαμπάλα για να παίξει στη Ράσινγκ Κλαμπ της Αργεντινής.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ, όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής και την ομάδα της Νότιας Αμερικής ολοκληρώθηκαν και ο Περέιρα υπέγραψε το συμβόλαιό του.
«Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα, γνωρίζοντας ότι ο σύλλογος έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια» ήταν η πρώτη δήλωση του 28χρονου μεσοεπιθετικού.
«Ο ανταγωνισμός που υπάρχει στην επιθετική γραμμή είναι καλός γιατί δε μας αφήνει να εφησυχάζουμε. Μου αρέσει που υπάρχουν πολλοί παίκτες στην επίθεση» πρόσθεσε.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












