Skip to main content

Η Χατακέντα άφησε το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημά της

Η Γιαπωνέζα γυμνάστρια Χιτόμι Χατακέντα έφυγε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη μετά από πτώση την περασμένη εβδομάδα, ενώ προετοιμαζόταν για τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κιτακιούσου 2021, στην πατρίδα της.

Η 21χρονη Χατακέντα δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram που τη δείχνει να στέκεται μόνη καθώς φεύγει από το νοσοκομείο.

«Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ σε όλες τις προσδοκίες των Ιάπωνων φιλάθλων που με στήριξαν με πάθος στο Παγκόσμιο Κύπελλο», έγραψε η αθλήτρια.

Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον τραυματισμό της, πρόσθεσε ότι τώρα θα επικεντρωθεί στην αποθεραπεία της και θα εργαστεί σκληρά για να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η γυμνάστρια είχε πέσει κατά τη διάρκεια της προπόνησης στις μπάρες, προκαλώντας φόβο για σοβαρό τραυματισμό στο νωτιαίο μυελό και τους σπονδύλους της.

Η Χατακέντα, μέλος της ιαπωνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, είχε προκριθεί ως τέταρτη στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά το ατύχημά της.