Skip to main content

Βόλεϊ: Σούπερ και στη Φινλανδία ο ΑΟ Θήρας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup έκανε ο ΑΟ Θήρας.

Η ομάδα της Σαντορίνης νίκησε με 3-1 σετ στην παγωμένη Φινλανδία (-9 βαθμούς Κελσίου) την Πόλκι Κούσαμο και θέλει δύο σετ στον επαναληπτικό στις Κυκλάδες (22/1, 19.30) για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Εφόσον προκριθούν, οι Σαντορινιές θα αντιμετωπίσουν στην οκτάδα το νικητή του ζευγαριού Αϊδίνιο (Τουρκία) – Οστάνδη (Βέλγιο).

Το 2018 κλείνει εντυπωσιακά για τον ΑΟ Θήρας, καθώς από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει 13 νίκες και μόλις μία ήττα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με 22 πόντους η Εύα Μερτέκη ήταν η πρώτη σκόρερ των νικητριών αλλά και του αγώνα, με την Μαρίσα Φιλντ να κάνει σπουδαία δουλειά με 15 πόντους με 70% αποτελεσματικότητα στην επίθεση (7/10), 4 άσσους και 4 μπλοκ.

Διψήφια ήταν και η Μελίνα Εμμανουηλίδου με 11 πόντους. Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς αν και υστέρησε σε μπλοκ (12-9) και επίθεση 41/117 έναντι 55/137), έκανε μόλις 14 λάθη σε 4 σετ, με την Κούσαμο να έχει τα διπλάσια (30). 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.