Skip to main content

Στην πέμπτη θέση η Βιγιαρεάλ, ισόπαλες Γρανάδα και Χετάφε

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Γρανάδα με τη Χετάφε για τη 16η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ”Νουέβο Λος Κάρμενες” της Ανδαλουσίας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τζον Κόρντομπα στο 40΄ και κρατούσαν νίκη και βαθμούς ως το 78΄, όταν ισοφάρισε ο Εμιλιάνο Βελάσκες.

Η Γρανάδα με 13 βαθμούς βρίσκεται ακόμη στη ”ζώνη του θανάτου” (υποβιβασμού), ενώ η Χετάφε έφτασε στους 17 αλλά βρίσκεται κοντά στις επικίνδυνες θέσεις.

Νωρίτερα, την πέμπτη συνεχή νίκη πανηγύρισε η Βιγιαρεάλ, που επικράτησε 3-0 της Λα Κορούνια στο ”Μαδριγάλ” με πρωταγωνιστή για το ”κίτρινο υποβρύχιο” του Μαρθελίνιο Γκαρσία τον Λουτσιάνο Ντάριο Βιέτο.

Ο 21χρονος Αργεντινός επιθετικός σκόραρε δις (68΄, 73΄) δίνοντας εύρος στη νίκη της ομάδας του, το σκορ για την οποία είχε ανοίξει στο 10΄ ο Τζόναθαν Ντος Σάντος.

Η Βιγιαρεάλ (30 βαθμοί) έφτασε στην πέμπτη θέση της κατάταξης τη Σεβίλη (έχει έναν αγώνα λιγότερο) και ονειρεύεται είσοδο στην πρώτη τετράδα, αφού απέχει μόλις ένα βαθμό από την τέταρτη Βαλένθια, ενώ η ”Ντέπορ” (13 βαθμοί) έχει δύσκολο δρόμο ως τη σωτηρία.