Skip to main content

Super League: Πήρε τη νίκη αλλά έχασε τον Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας απέναντι στον Λεβαδειακό, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 στην αναμέτρηση με την οποία έκλεισε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Με τους τρεις βαθμούς ο Κυπελλούχος Ελλάδας και πρωταθλητής χειμώνα έφτασε στους 38 και διατηρεί τη διαφορά των +8 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ήταν όμως μια νίκη για την οποία πλήρωσε μεγάλο αντίτιμο.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ τραυματίστηκε στο 6ο λεπτό και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Σάκχοφ, έχοντας υποστεί, σύμφωνα με την πρώτη ιατρική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας του «Δικεφάλου», ρήξη αχίλλειου τένοντα. 

Αν η πρόβλεψη επαληθευτεί αυτό σημαίνει πως ο Σουηδός διεθνής μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον 4-5 μήνες, που σημαίνει ότι η εφετινή περίοδος ολοκληρώθηκε πρόωρα και άδοξα γι΄ αυτόν.

Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά, είχε δοκάρι μόλις στο 2ο λεπτό με έξυπνο πλασέ του Μπίσεσβαρ και άνοιξε το σκορ στο 41΄ με πανέμορφη εκτέλεση του πρώτου σκόρερ του, Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, που έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το 0-2 ήρθε ένα λεπτό μετά την  έναρξη του β΄ ημιχρόνου από τον κορυφαίο παίκτη του ΠΑΟΚ σε αυτό το παιχνίδι, Μπίσεσβαρ, ο οποίος με ατομική προσπάθεια έφτασε έξω από την περιοχή και με τεχνικό σουτ δεν άφησε περιθώριο στον Μπάγιτς.

Στον χρόνο που απέμεινε ως τη λήξη το μόνο που καταγράφηκε ήταν η μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους, με τον Ζησόπουλο να σημειώνει το τελικό 1-2 στο 75΄ με γυριστό σουτ, από εκτέλεση κόρνερ.