Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» Αστέρας Τρίπολης και Άρης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Αστέρας Τρίπολης προκρίθηκε πανηγυρικά στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας από τον 5ο όμιλο.

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν εκτός έδρας με 4-1 του Αιγινιακού και έφτασαν τους 7 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο τον Άρη που επίσης πέρασε στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Τα γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σημείωσαν οι Ιγκλέσιας (7΄), Τσιλιανίδης (31’), Μασα (55’) και Στανισάβλιεβιτς (88΄ πέναλτι), ενώ για την ομάδα της Πιερίας, που κατετάγη στην τρίτη θέση, είχε ισοφαρίσει ο Γκούρτσας στο 11ο λεπτό.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, αυτό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ του Άρη και της Βέροιας, οι Θεσσαλονικείς πήραν την πρόκριση με το 0-0. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.