Skip to main content

Μοιρασιά στο Ηράκλειο (1-1) για ΟΦΗ και Καλλονή

Μοιράστηκαν τους βαθμούς ΟΦΗ και Καλλονή στο Ηράκλειο, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να ολοκληρώνεται 1-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Η Καλλονή ξεκίνησε επιθετικά με στόχο ένα γρήγορο γκολ, δημιουργώντας την πρώτη τελική στο 3΄ με το απευθείας φάουλ του Τσαμπούρη που μάζεψε ο Λόρια και το σουτ του Καλτσά στο 8΄, που δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Γεωργιανό τερματοφύλακα.

Στο 14΄, όμως, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απαντήσουν στις ευκαιρίες, με τον Χογκ να νικά αρχικά τον Πετρόπουλο στο τετ α τετ και στη συνέχεια της φάσης να αποκρούει και το σουτ του Μερεμπασβίλι!

Το θέαμα βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν τα γκολ του αγώνα. Η Καλλονή προηγήθηκε στο 70ό λεπτό με πέναλτι του Χουάνμα, που καταλογίστηκε σε χέρι του Τριποτσέρη, αλλά τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Μακρή.

Στο 82΄ οι Κρήτες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τριποτσέρη, αλλά στο 86΄ ήταν εκείνοι που έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη, όταν ο Αντελέγε πέταξε την μπάλα άουτ από το ένα μέτρο!