Skip to main content

Super League: Πήρε πολύτιμο βαθμό στην Τρίπολη η Βέροια (0-0)

Σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας απέσπασε στην Τρίπολη η Βέροια, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με τον Αστέρα.

Μπορεί η ομάδα της Ημαθίας να παραμένει στην προτελευταία θέση του πίνακα (8β.), ωστόσο, ο πόντος που πήρε μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι» για τη συνέχεια, εάν αναλογιστεί κανείς ότι και οι Αρκάδες «βράζουν στο ίδιο καζάνι» (11β.) μετά από 11 παιχνίδια έως τώρα.

Το ματς απόκτησε ρυθμό στο δεύτερο μέρος, όταν χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα ήταν η νικήτρια, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που έκαναν αμφότερες αυτό δεν ήρθε κι έτσι το ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 14ης αγωνιστικής της Super League δεν ανέδειξε νικητή.

Η Βέροια ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα και στο 16΄ ακυρώθηκε γκολ του Σαρπόνγκ ως οφσάιντ, ενώ στο 30΄ σε κοντινή προβολή του Βιτι ο Ντοναρούμα αντέδρασε εξαιρετικά και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Μετά από δύο λεπτά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Ιωαννίδη στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Λόπεθ, με το διαιτητή να λέει «παίζετε».

Στο 61′ σουτ του Τσιλιανίδη η μπάλα πάνω από την εστία του Λόπεθ, ο οποίος στο 64΄ αντέδρασε σωστά και σε σουτ του Μάσα διώχνοντας σε κόρνερ, όπως σε ένα ακόμη σουτ που έκανε ο Αργεντινός στο 69΄.

Η Βέροια απάντησε στο 70′ με σουτ άουτ του Σαρμπόνγκ, ενώ στο 85′ κεφαλιά του Φαρίνια για τον Αστέρα, διώχνει σε κόρνερ ο Λόπεθ. Στο 86΄ η Βέροια δημιούργησε μια καλή φάση όταν σουτ του Κάλβο, έδιωξε ο Ντοναρούμα. Ακολούθησε κοντονή προβολή του Βίτι μετά από εκτάσλεση κόρνερ που έφυγε ελάχιστα άουτ.