Skip to main content

Κανένα πρόβλημα στο Ηράκλειο για τον ΠΑΟΚ

Στην τέταρτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε ο ΠΑΟΚ, που πέρασε με 3-1 από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» απέναντι στον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική της Super League, υποχρέωσαν την ομάδα της Κρήτης στην πρώτη φετινή ήττα.

Ένα σουτ του Σφιντέρσκι στο 2ο λεπτό πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Μποκά, ενώ λίγο αργότερα ο Πασχαλάκης έβγαλε δύσκολα (κόρνερ) το σουτ του Νέιρα και στο 12΄ ο Βιεϊρίνια έδιωξε πάνω στη γραμμή, μετά την επέμβαση του Πασχαλάκη σε πλασέ του Ντουρμισάι.

Στο 15΄ ο «Δικέφαλος» πήρε προβάδισμα σρτο σκορ, όταν ο Ζίβκοβιτς σέντραρε από δεξιά και ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Ο ΟΦΗ μπήκε με διάθεση να πιέσει στο δεύτερο μέρος, αλλά το υπέροχο φάουλ του Κούρτιτς στο 58΄ απέφερε το 0-2 για τους Θεσσαλονικείς και φρέναρε τη διάθεσή τους να πιέσουν.

Ο Γρίβας έχασε σημαντική ευκαιρία για να μειώσει στο 67΄ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αουγκούστο πήρε την πάσα του Σοάρες για το 0-3, με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Ο Πασχαλάκης έκανε νέα μεγάλη απόκρουση σε φάουλ του Ντε Γκουζμάν στο 76΄, αλλά στις καθυστερήσεις ο δεν κατάφερε να διατηρήσει το απαραβίαστο, με τον Ναμπί να διαμορφώει το τελικό 1-3 στην επανεμφάνισή του από τον Οκτώβριο του 2020.