Skip to main content

Νυχτερινή συνάντηση στη Βαρκελώνη για τον προπονητή

Ο άνεμος της κρίσης που έπνεε πάνω από το «Καμπ Νου» πριν από μερικές εβδομάδες μετασχηματίστηκε σε… τυφώνα και η καρέκλα του Ρόναλντ Κούμαν είναι έτοιμη να γίνει έρμαιό του.

Αμέσως μετά την επιστροφή από τη Λισαβόνα, όπου ήρθε μια νέα βαριά ήττα (0-3) με δράστη την Μπενφίκα αυτή τη φορά, ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα συνάντησε το επιτελείο του.

Ήταν μια νυχτερινή συνάντηση με τους πιο έμπιστους ανθρώπους του: τον αντιπρόεδρος Ράφα Γιούστε, τον αθλητικό διευθυντή Ματέου Αλεμάνι και τον προεδρικό σύμβουλο Ένρικ Μάσιπ, οι οποίοι ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο του «Καμπ Νου» για να συναντήσουν τον νούμερο ένα.

Το μόνο θέμα στην ατζέντα της συνεδρίασης, που ολοκληρώθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα, ήταν η πιθανή απόλυση του Κούμαν και το ποιος μπορεί να αντικαταστήσει τον Ολλανδό τεχνικό.

Στα ονόματα των Τσάβι Ερνάντεθ και Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ φέρεται να προστέθηκε κι εκείνο του πρώην προπονητή της Γιουβέντους Αντρέα Πίρλο, ο οποίος, σύμφωνα με το Ràdio Catalunya, θα ήταν ένα πολύ προσωπικό στοίχημα του Λαπόρτα, που βλέπει τον Ιταλό ως προπονητική «μετενσάρκωση» του Φρανκ Ράικαρντ.