Skip to main content

ΝΒΑ: Ανανέωσε για 3 χρόνια στο Φοίνιξ ο Σάριτς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Άλλα τρία χρόνια θα φορά την φανέλα των Φοίνιξ Σανς ο Ντάριο Σάριτς.

Ο Κροάτης φόργουορντ έδωσε τα χέρια με τους «Ήλιους» για νέο τριετές συμβόλαιο το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά  27 εκατ. δολάρια.

Την σεζόν που τελείωσε πρόσφατα ο 25χρονος παίκτης είχε μέσο όρο 10.7 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ. Δεδομένου ότι αποδείχθηκε ένα σημαντικό «εργαλείο» στο ροτέισον της ομάδας, η διοίκηση μετά και τη σύμφωνη γνώμη της τεχνικής ηγεσίας έσπευσε να ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του έως το 2023 έναντι 27 εκατ. δολαρίων.

Ποσό σχεδόν τριπλάσιο από αυτό που εισέπραξε κατά την πρώτη του τετραετία στο ΝΒΑ (10.7 εκατ. δολάρια).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.