Skip to main content

Super League: Με Ξάνθη ο ΠΑΟΚ, στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στη Super League, η οποία θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα (26/11), στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ είναι το λογικό φαβορί υποδεχόμενος την Ξάνθη, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία ως τώρα. Ο «Δικέφαλος», που θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την προσεχή εβδομάδα, θα ήθελε να φτάσει άνετα στην επικράτηση για να κάνει συντήρηση δυνάμεων, αλλά οι Ακρίτες, που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με απουσίες, δεν θα πέσουν αμαχητί.

Εκτός έδρας αποστολή έχει η ΑΕΚ, που ταξίδεψε στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Ένα «πονηρό» παιχνίδι για την Ένωση, που δεν έχει περιθώριο για άλλες απώλειες καθώς ήδη έχει μείνει πίσω.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, που μετά την έλευση του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο του εμφανίζεται βελτιωμένος, κυρίως στην αμυντική συμπεριφορά.

Τέλος, ο Αστέρας θα υποδεχθεί στην Τρίπολη την επικίνδυνη ΑΕΛ. Οι Αρκάδες, με τον Γιώργο Παράσχο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους, έχουν βαθμολογική συγκομιδή δυσανάλογη της αγωνιστικής παρουσίας τους.

Ως εκ τούτου ο Αστέρας επιδιώκει απεγνωσμένα την επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα ξεκινώντας από το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς, αφού το περιθώριο έχει στενέψει.

Το σημερινό πρόγραμμα:

  • 16:00 Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης  –ΕΡΤ–
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ  –NOVA–
  • 19:00 Παναιτωλικός-ΑΕΚ  –ΕΡΤ–
  • 19:30 ΠΑΟΚ-Ξάνθη  –NOVA–