Skip to main content

Στον πάγκο του Εργοτέλη ο Ματζουράκης

Ο Γιάννης Ματζουράκης είναι ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, όπως γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας του ο σύλλογος του Ηρακλείου, που παράλληλα διέκοψε τη συνεργασία με τον Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα μετά την απομάκρυνση του Παύλου Δερμιτζάκη,  αλλά δεν δέχθηκε να είναι βοηθός του Ματζουράκη.

«Φεύγω από ομάδες και δεν λέω πολλά, έρχομαι σε ομάδα κι επίσης δεν λέω πολλά. Θα προσπαθήσουμε μέσα από μια καλή συνεργασία για την επίτευξη αυτού του δύσκολου στόχου» ήταν η πρώτη δήλωση του έμεπιρου προπονητή, ο οποίος απολύθηκε από την Καλλονή πριν από μερικές εβδομάδες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-2).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη.

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γιάννη Ταουσιάνη για την σημαντική προσφορά του και την πρόοδο της ομάδας επί των ημερών του.

Λυπούμαστε που δεν δέχτηκε να παραμείνει ως άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».