Skip to main content

Η Μπαρτσελόνα θα ζητήσει από τον Νεϊμάρ να επιστρέψει 10.2 εκατ. ευρώ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι σχέσεις Μπαρτσελόνα και Νεϊμάρ θα δοκιμαστούν γι΄ άλλη μια φορά, από τότε που ο Βραζιλιάνος σταρ αποχώρησε από την Βαρκελώνη με προορισμό το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η εφημερίδα που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των «μπλαουγκράνα», El Mundo Deportivo» αναφέρει ότι οι φορολογικές αρχές της Ισπανίας ενημέρωσαν τους Καταλανούς ότι κατέβαλλαν περισσότερα χρήματα σε φόρους από το ποσοστό που τους αναλογούσε το οικονομικό έτος 2015!

Οι υπάλληλοι της εφορίας «ανακάλυψαν» το λογιστικό λάθος των ανθρώπων της «Μπαρτσα», σύμφωνα με το οποίο ο σύλλογος κατέβαλλε στο Νεϊμάρ περίπου 10.2 εκατ. ευρώ περισσότερα, ποσό που αφορούσε τον καθαρό μισθό του διεθνούς άσου συν τους φόρους).

Η προσωρινή διοίκηση της Μπαρτσελόνα με επικεφαλής τον Κάρλες Τούσκετς φέρεται αποφασισμένη να ζητήσει από το Νεϊμάρ να επιστρέψει το ποσό αυτό και μένει να φανεί εάν ο ποδοσφαιριστής θα συναινέσει σε κάτι τέτοιο ή, η υπόθεση θα έχει κι άλλα… επεισόδια.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.