Skip to main content

Βόλεϊ: Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός, μεγάλες ανατροπές από Παναθηναϊκό και Φοίνικα Σύρου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι εντυπωσιακές ανατροπές σε Σύρο και Μίκρα από Φοίνικα Σύρου και Παναθηναϊκό ξεχώρισαν από την 6η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών.

Ο Ολυμπιακός, που έχει ένα ματς λιγότερο, έκανε το 4Χ4 με το 3-1 επί του μέχρι σήμερα πρωτοπόρου, Παμβοχαϊκού και, πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής της Α1.

Οι Πειραιώτες επέκτειναν το νικηφόρο σερί τους στους 34 αγώνες πρωταθλήματος, παραμένοντας η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα στην εφετινή Α1 και καταγράφοντας τη 17η συνεχή νίκη επί των Πελοποννήσιων και συνολικά 21η στις 26 συναντήσεις τους.

Ο Φοίνικας Σύρου έβαλε τέλος στο αήττητο που είχε ο ΠΑΟΚ στην Α1. Οι νησιώτες, μετά την έλευση του Ράτκο Παβλίσεβιτς, βρήκαν ρυθμό και το απέδειξαν κατακτώντας ένα παιχνίδι, στο οποίο είχαν βρεθεί να χάνουν με 0-2 σετ (3-2).

«Θρίλερ» είχαμε και στη Μίκρα, όπου ο Ηρακλής προηγήθηκε με 2-0 του Παναθηναϊκού, αλλά οι «πράσινοι» δεν το έβαλαν κάτω και πήραν τους δύο βαθμούς με το τελικό 3-2.

Κορυφαίος των «πρασίνων», σε άλλο ένα παιχνίδι, ήταν ο νεαρός Ράπτης, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με απολογισμό 31 πόντους, με 26 επιθέσεις, 4 μπλοκ κι έναν άσο!

Στην Αλεξανδρούπολη, ο τοπικός Εθνικός δε συνάντησε κάποιο πρόβλημα απέναντι στον ΑΟΠ Κηφισιάς, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0 και τον άφησε ουραγό, με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού σε τέσσερις αγώνες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.