Skip to main content

Σφαιρόπουλος: «Οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι»

Τα ελεύθερα σουτ και οι λεπτομέρειες προς το τέλος του αγώνα έδωσαν τη νίκη στη Γαλατασαράι, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

«Χάσαμε, συγχαρητήρια στη Γαλατά, αλλά κοιτάμε μπροστά» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου.

Από κει και πέρα στάθηκε στα ελεύθερα σουτ που πήραν οι Τούρκοι και στην έλλειψη συγκέντρωσης μετά το καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού: «Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε συγκέντρωση και χάρις στην πολύ καλή άμυνα που παίξαμε πήραμε νωρίς προβάδισμα. Μετά από αυτό, χάσαμε τη συγκέντρωση μας και τίποτα δεν λειτούργησε σωστά, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση».

Κατέληξε λέγοντας: «Δώσαμε πάρα πολλούς εύκολους πόντους στο πρώτο ημίχρονο στους αντιπάλους μας. Στο δεύτερο πάλι δεν αρχίσαμε καλά, αλλά σιγά-σιγά πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, επιστρέψαμε και είχαμε τις ευκαιρίες μας να κερδίσουμε. Τελικά ο νικητής κρίθηκε από κάποιες λεπτομέρειες. Ένα παράδειγμα, ήταν ένα εύκολο λέι απ και κρίσιμο που πέτυχαν με τον Μίτσοφ την ίδια ώρα που εμείς αστοχήσαμε σε ελεύθερα τρίποντα και βολές. Τέτοιες λεπτομέρειες έκριναν το ματς.»