Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: MVP ο Χογκ

Ο τερματοφύλακας της Καλλονής, Άντριου Χογκ, αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του βοήθησε αποφασιστικά την ομάδα του να φτάσει στην εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου με 2-0.

Ο Μαλτέζος διεθνής τερματοφύλακας έλαβε το 49,12% των προτιμήσεων, αφήνοντας πίσω του τον Στέφανο Ναπολεόνι του Ατρόμητου, που έκανε χατ τρικ εναντίον του Αστέρα Τρίπολης (30,39%), ενώ τρίτος ήταν ο Αμπντούλ Ατζαγκούν του Παναθηναϊκού με ποσοστό 20,49%.

Ο Ιταλός επιθετικός της ομάδας των δυτικών προαστίων θα λάβει όμως το βραβείο για το καλύτερο γκολ της ίδια αγωνιστικής, καθώς το τέρμα που σημείωσε με κεφαλιά εναντίον της αρκαδικής ομάδας στη νίκη του Ατρόμητου με 4-3 απέσπασε (συντριπτικό) ποσοστό 77,40%.

Πίσω από τον Ναπολεόνι στις προτιμήσεις ήταν το γκολ του Νίκου Καλτσά της Βέροιας εναντίον του Εργοτέλη (2-2), με απευθείας εκτέλεση φάουλ (16,13%) και τρίτο επελέγη εκείνο του Σίλβα Κλέιτον της Ξάνθης (6,47%), στη νίκη της ακριτικής ομάδας επί του ΟΦΗ με 2-1.