Skip to main content

Μπάσκετ: Με Κύμη για το «3Χ3» με Πασκουάλ ο Παναθηναϊκός

Με τη συνάντηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κύμη, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης στις 18:00, κλείνει απόψε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που θα διασταυρωθούν αγωνιστικά οι δύο σύλλογοι, σε οποιαδήποτε διοργάνωση και οποιαδήποτε κατηγορία.

Για το φαβορί του παιχνιδιού ούτε λόγος να γίνεται. Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες στην Ευρωλίγκα, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει αρχίσει να βάζει το στίγμα του στην ομάδα, ενώ τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά κλάσης.

Όπως επισήμανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, δίνοντας το στίγμα των άμεσων επιδιώξεων της ομάδας του «αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στην Κύμη και στη συνέχεια από εκείνον με την Αναντολού Εφές θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο».

Και συνέχισε: «Απέναντι στην Κύμη θέλουμε να συνδυάσουμε τη νίκη με όμορφο μπάσκετ προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις».

Ο Τζόρνταν Μόργκαν, από την πλευρά του, δήλωσε ενθουσιασμένος που θα πατήσει το παρκέ του κλειστού του Ολυμπιακού Σταδίου. 

«Παίξαμε μαζί τους στην Χαλκίδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μας και στο τέλος μας κέρδισαν με μεγάλη διαφορά. Πλέον ήμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο, οπότε ελπίζω να φανούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε στο γήπεδο τους, το έχω δει στην τηλεόραση και γνωρίζω ότι είναι εκπληκτικό», υπογράμμισε ο Αμερικανός.

«Επίσης ξέρω ότι οι οπαδοί τους είναι πολύ ενθουσιώδεις. Η αναμέτρηση θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, κάτι που μας παρακινεί να προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Ελπίζω όσοι δεν καταφέρετε να έρθετε στο γήπεδο να μας παρακολουθήσετε από την τηλεόρασή σας», πρόσθεσε.