Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας:  Δύσκολη νίκη με Πανθρακικό ο ΠΑΟΚ

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ, που δυσκολεύτηκε πάντως αρκετά για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Πανθρακικού στην Τούμπα, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, προσπάθησε από την αρχή της αναμέτρησης να πάρει τα ηνία του αγώνα αλλά οι φιλοξενούμενοι καλά οργανωμένοι στη μεσοαμυντική λειτουργία τους διατήρησαν την εστία τους ανέπαφη. 

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, μάλιστα, την έχασε ο Πανθρακικός: στο 43’ ο Μπαϊκαρά βρήκε τον Ροτζέριο κι εκείνος με σουτ έχασε σπάνια ευκαιρία, καθώς ο Γλύκος, με ενστικτώδη επέμβαση, κράτησε όρθιο τον «Δικέφαλο». 

Για να φτάσει στη νίκη ο Ιγκόρ Τούντορ χρειάστηκε να επιστρατεύσει τους Μακ και Ροντρίγκες, που σκόπευε να τους ξεκουράσει, ενώ το σκορ άνοιξε μόλις στο 72ο λεπτό ο Πέλκας, που πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι στο σουτ του Μακ.

Ο Σλοβάκος δεν αστόχησε πάντως στο 86΄, οπότε και σκόραρε το δεύτερο γκολ του παιχνιδιού μετά από σουτ του Γκολάσα και προσωρινή απόκρουση του Πασχαλάκη.