Skip to main content

Ανέβηκε μία θέση η Σάκκαρη, πάντα στην 5η ο Τσιτσιπάς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WTA ανέβηκε η Μαρία Σάκκαρη. μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα στο τουρνουά της Οστράβα, όπου έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς.

Όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα (26/10) η Ελληνίδα ΄πρωταθλήτρια του τένις βρίσκεται στην 22η θέση του κόσμου με 2.405 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι η καλύτερη θέση που είχε έως τώρα στην καριέρα της η 25χρονη Σάκκαρη ήταν η 20ή (σ.σ. Φεβρουάριο του 2020).

Αντίθετα, ο Στέφανος Τσιτσπάς παραμένει και αυτή την εβδομάδα στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ATP με 5.925 βαθμούς. Σε… καταδίωξη του Ελληνα πρωταθλητή βρίσκεται ο Ντάνιλ Μεντβέντεφ, ο οποίος έχει 5.890 βαθμούς. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.