Skip to main content

Formula 1: Οι Red Bull έκαναν το «1-2» στα δοκιμαστικά του Μεξικού

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντo πήρε την pole position στα δοκιμαστικά του grand prix του Μεξικού, που είναι ο 19ος αγώνας της χρονιάς στη Formula 1.

Μάλιστα η Red Bull πέτυχε το «1-2», καθώς μετά τον Αυστραλό πιλότο, τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο έτερος οδηγός της, Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν.

Τρίτος ήταν ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) και τέταρτος ο Γερμανός Σεμπάστιαν Φέτελ (Ferrari), ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι:

Βάλτερι Μπότας (Φινλανδία/Mercedes), Κίμι Ραϊκόνεν (Φινλανδία/Ferrari), Νίκο Χούλκενμπεργκ (Γερμανία/Renault), Κάρλος Σάινθ (Ισπανία/Renault), Σαρλ Λεκλέρκ (Μονακό/Sauber), Μάρκους Έρικσον (Σουηδία/Sauber).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.