Skip to main content

Παρέλαση της Σοσιεδάδ στη Βαρκελώνη, 5-0 την Εσπανιόλ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ διέσυρε μέσα στο «Κορνεγιά-Ελ Πρατ» τη γηπεδούχο Εσπανιόλ, την οποία κατανίκησε 5-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής κάνοντας μεγάλο άλμα στην κατάταξη, καθώς προσπέρασε τρεις ομάδες και ανέβηκε στην 11η θέση με 27 βαθμούς.

Αντίθετα η ομάδα της Βαρκελώνης έμεινε στους 22, μόλις έναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και το μέλλον του προπονητή της, του Ρουμάνου Κονσταντίν Γκάλκα, είναι αβέβαιο, αφού είχε προηγηθεί και η συντριβή με 0-6 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ στο 5΄ με τον Ζόνατας και διπλασίασαν στο 8΄ με τον Κάρλος Βέλα, «σκοτώνοντας» την ψυχολογία των παικτών της Εσπανιόλ που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στη συνέχεια.

Στο 52΄ ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ και στο 55΄ ο Ντιέγκο Ρέγες ανέβασαν το σκορ στο 4-0 για την ομάδα του Εουσέμπιο Σακριστάν, με τον Ζόνατας να γράφει το τελικό 5-0 στις καθυστερήσεις.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.