Skip to main content

Καθαρισμός ακτών στον δήμο Οινουσσών από την Angelakos (Hellas) S.A.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο εθελοντικός καθαρισμός των ακτών στις Οινούσσες στην οποία προχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή η δημοτική αρχή μετά από πρωτοβουλία της ναυτιλιακής εταιρείας Angelakos (Hellas) S.A.

Η προσπάθεια ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς από τις παραλίες Άγιος Ιωάννης, Αγία Ειρήνη, Φουρκερό και Μάρμαρο συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 100 μεγάλες μαύρες σακούλες απορριμμάτων και γέμισαν με πλαστικά, κυρίως, σκουπίδια έξι μικρά φορτηγά.

Οι εκπρόσωποι της Angelakos (Hellas) S.A. ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες και υποσχέθηκαν να ξαναβρεθούν στο νησί και σε συνεργασία με τον Δήμο να συνεχίσουν και να επεκτείνουν τις περιβαλλοντικές δράσεις της εταιρείας, προς ευαισθητοποίηση των πολιτών και προώθηση της εθελοντικής προσφοράς

Ιδιαίτερο ζήλο επέδειξαν η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή Σπουδών Καπτα – Κυριάκο Θεοδωράκη και σπουδαστές της, καθώς και το Ναυτικό Λύκειο Οινουσσών εκπροσωπούμενο από τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Μαρούκα και μαθητές. Έτσι, τα μελλοντικά στελέχη της εμπορικής ναυτιλίας απέδειξαν ότι διαθέτουν περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθησίες

Την Angelakos (Hellas) S.A. εκπροσώπησαν οι κ.κ. Δημήτρης Αγγελάκος, Ιωάννης Αγγελάκος, Καπτα – Παναγιώτης Ανδριώτης, Ιωάννης Μπαξεβάνης, Μαρία Ιωαννίδη, Ειρήνη Μενδώνη και Αλίκη Ιωαννίδη  (εικ. 1).