Skip to main content

Ολοκληρώθηκε η απολογία της συζύγου του Γ. Παπαντωνίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:00 η απολογία της συζύγου του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλας Κουράκου, που είχε ξεκινήσει πέντε ώρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κουράκου φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που αντιμετωπίζει, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια ύποπτη ροή χρήματος που να κατέληξε στους λογαριασμούς τους δικούς της και του συζύγού της.

Πλέον αναμένεται η διάσκεψη των δικαστών που θα αποφασίσουν την ποινική μεταχείριση του ζεύγους Παπαντωνίου. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.