Skip to main content

Καβάλα: Στο φως φυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια χασίς

Επ’ αυτοφώρω, στο σπίτι 28χρονου, την ώρα που επεξεργάζονταν ποσότητα ακατέργαστου χασίς που είχαν περισυλλέξει από οργανωμένη φυτεία που διατηρούσαν σε δασική περιοχή της περιοχής, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι τέσσερις αλλοδαποί, δύο 22χρονοι, 24χρονος και 28χρονος, σε χωριό της Καβάλας.

Στο εσωτερικό της κατοικίας βρέθηκαν επτά νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς, συνολικού βάρους 16 κιλών και 297 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τέσσερα ψαλίδια κι ένα μαχαίρι.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου εντόπισαν και την οργανωμένη φυτεία, στην οποία οι τρεις από τους δράστες καλλιεργούσαν συνολικά 115 δενδρύλλια χασίς.

Στον χώρο της φυτείας βρέθηκαν αυτοσχέδιοι χώροι αποξήρανσης, σύστημα άρδευσης και διάφορα εργαλεία κι αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια.

Κατασχέθηκαν και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 980 ευρώ και έξι κινητά τηλέφωνα.

Με δικογραφία σε βάρος τους, για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

naftemporiki.gr