Skip to main content

Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική

Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική, καθώς πολλοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, κλειστή είναι η περιοχή γύρω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και παλιάς Παραλιακής. 

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Μαραθώνος και Κυανής Ακτής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται από Ποσειδώνος, Δημοκρατίας, Αργιθέας και λεωφόρο Μαραθώνος.

Από τις 6.00 το πρωί η Πυροσβεστική έλαβε 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και κοπές δένδρων, κυρίως στα Μέγαρα, στην Καλλιθέα, στην Κηφισιά, στην Αγία Παρασκευή και στο Μοσχάτο.

Το Σάββατο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η Πυροσβεστική έλαβε δεκάδες κλήσεις σε Πελοπόννησο, Αττική και Εύβοια για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία καθώς και αντλήσεις υδάτων και κοπές δένδρων. Συγκεκριμένα δέχθηκε 162 κλήσεις στην Αττική, 543 στην Κορινθία, 111 στην Αργολίδα, 102 στην Μεσσηνία, 60 στη Λακωνία και 40 στην Εύβοια.