Skip to main content

Και πάλι μετ’ εμποδίων οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παραμένουν και το απόγευμα τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατα τόπους τα 9 με 10 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ στις 8 το βράδυ θα αναχωρήσει το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Διαγόρας» για Χίο-Μυτιλήνη. Επίσης από Πειραιά, στις 11 το βράδυ αναμένεται να αναχωρήσουν το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Horizon» για Ηράκλειο, το «Έλυρος» για Χανιά και το «Φαιστός Παλάς» για Ηράκλειο-Χανιά.

Από το λιμάνι της Ραφήνας τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται μόνο έως το Μαρμάρι, αντιθέτως κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια από το Λαύριο.

Κλειστές παραμένουν οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο και Καβάλα-Πρίνου Θάσου, ενώ από την Κυλλήνη δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Κεφαλλονιά.

Σε κάθε περίπτωση, οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.