Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε στη Βόρεια Κέρκυρα, στην περιοχή της Αχαράβης, κοντά στο χωριό Βασιλικά.
Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα και υδροφόρες του δήμου, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν την επιχείρηση περιορισμού της πυρκαγιάς.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, ενώ παραμένουν άγνωστα, μέχρι αυτή την ώρα, τα αίτιά της.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











