Skip to main content

Σύγκληση Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό ζητεί ο Γ. Πατούλης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ανάγκη σύγκλησης έκτακτης Συνόδου Κορυφής, σε επίπεδο αρχηγών κρατών της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκληθεί από τις αυξημένες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης.

Όπως είπε ο κ. Πατούλης στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, πέραν των μέτρων ανακούφισης των προσφύγων πρέπει να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα θέτει ως στόχο τη σύλληψη των προσώπων που ηγούνται των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών.

«Το μεταναστευτικό είναι ένα ζήτημα πρώτιστης σημασίας για τους Δήμους. Ένα πρόβλημα που έχει ανθρωπιστική διάσταση αλλά επιπλέον δημιουργεί και ζητήματα εθνικής ασφάλειας», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.