Skip to main content

Φυλακές Κορυδαλλού: Τι βρέθηκε στα κελιά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έρευνα πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης σωφρονιστικοί υπάλληλοι με τη συνδρομή της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών σε 16 κελιά και κοινόχρηστους χώρους δύο Πτερύγων του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η οικεία Αστυνομική Αρχή η οποία διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • επτά αυτοσχέδια μαχαίρια,

  • αυτοσχέδιο σουβλί και δύο αυτοσχέδια κατσαβίδια,

  • αυτοσχέδιο ρόπαλο,

  • τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους (0,19) γρ.,

  • 60 χάπια (ψυχοφάρμακα),

  • χαρτοκόπτης και δύο ψαλιδάκια,

  • τρία μεταλλικά σφαιρίδια,

  • εννιά  κινητά τηλέφωνα και δέκα φορτιστές,

  • τρία USB, δεκατρία hands free, πέντε κάρτες sim, 54 τηλεκάρτες,

  • δύο subwoofer, επτά ηχεία, bluray player και συσκευή αναπαραγωγής ήχου mp3,

  • δυο καθρεφτάκια παρακολούθησης,

  • έξι σπάτουλες, μυστρί, μεντεσές, μπουκάλι διαλυτικού, πέτρα, αντίσταση, τρία ζάρια, τμήμα τζαμιού και πλεξιγκλάς.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.