Skip to main content

ΗΠΑ: Πατέρας τριών αθλητριών επιτέθηκε στον κατά συρροή βιαστή γιατρό Νάσαρ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πατέρας του οποίου και οι τρεις κόρες κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον πρώην γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ Λάρι Νάσαρ προσπάθησε να του επιτεθεί μέσα σε δικαστική αίθουσα στο Μίσιγκαν.

Ο άνδρας, ονόματι Ράνταλ Μάργκρεϊβς, συγκρατήθηκε από τρεις άνδρες της ασφάλειας των δικαστηρίων.

Πριν φθάσει στο έδρανο όπου καθόταν ο Νάσαρ, ο πατέρας ζητούσε φωνάζοντας «πέντε λεπτά σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο με αυτόν τον δαίμονα», αναφερόμενος στον γιατρό.

Η δικαστής Τζάνις Κάνινγκχαμ τόνισε ωστόσο ότι δεν μπορούσε να επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Ο άλλοτε πανίσχυρος γιατρός θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο Λάρι Νασάρ κακοποιούσε επό χρόνια σεξουαλικά δεκάδες αθλήτριες, ανάμεσά τους και μικρά κορίτσια, ενώ τις εκβίαζε ώστε να μην τον αποκαλύψουν. Τελικά όμως εκείνες  προχώρησαν σε καταγγελία, τον οδήγησαν στη Δικαιοσύνη και τελικώς, στις 24 Ιανουαρίου, δικαστήριο στο Μίσιγκαν τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 175 χρόνων.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.