Skip to main content

Βούτσιτς: Η Σερβία θα αναγνωρίσει πρώτη τα Σκόπια με το νέο όνομα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μήνυμα πως η Σερβία θα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα αναγνωρίσουν την ΠΓΔΜ με τη νέα συνταγματική ονομασία της, έστειλε ο Πρόεδρος της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο Βούτσιτς συνεχάρη τον Ζόραν Ζάεφ και τον Αλέξη Τσίπρα για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Δεν παρεμβαίνουμε στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών κατά την επίτευξη και έγκριση των συμφωνιών, τόνισε, αλλά η Σερβία συγχαίρει τα Σκόπια και την Αθήνα.

Θέλουμε τις καλύτερες δυνατές σχέσεις και με τις δύο χώρες και συγχαίρω και πάλι τους κ.κ. Ζάεφ και Τσίπρα, δήλωσε ο Βούτσιτς, απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.