Skip to main content

Κόρινθος: Συνελήφθη 54χρονος με 10 κιλά ηρωίνη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

 Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, βάρους περίπου 10 κιλών, μετέφερε 54χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο 73ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς.

 Ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος, βρήκαν στο διάκενο μεταξύ των πλαϊνών του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και της λαμαρίνας του αμαξώματος, 20 συσκευασίες που περιείχαν περίπου 10 κιλά ηρωίνης.

Ο 54χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.