Skip to main content

Κ. Ζέρβας: Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει το σωστό

Αισιόδοξος ότι ο ελληνικός λαός και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης «θα αποφασίσουν το σωστό, έτσι ώστε να έχουμε τέσσερα χρόνια δημιουργίας, ανάπτυξης και χαμόγελου μπροστά μας» δήλωσε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

«Ένα τέτοιο κρίσιμο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή» ανέφερε αφού ψήφισε στο 74ο εκλογικό τμήμα, στο 2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ικτίνου, και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες.

Ο κ. Ζέρβας σημείωσε ότι «σήμερα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος εκλογικών αναμετρήσεων» και ότι «σήμερα ο ελληνικός λαός επιλέγει την κυβέρνησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

«Θέλω να πιστεύω ότι ο κύκλος αυτός θα κλείσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα γιατί ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε πίσω μας μια δεκαετία δύσκολη για τον ελληνικό λαό για όλους εμάς. Πιστεύω ότι όλοι μαζί, αποφασισμένοι, ενωμένοι θα έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια δημιουργίας, τέσσερα χρόνια ανάπτυξης» πρόσθεσε, ενώ συνεχάρη όλους όσοι συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και κυρίως τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, που, όπως είπε, δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πηγή: ΑΜΠΕ