Skip to main content

Έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ η πορεία του ΠΑΜΕ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

του Μάκη Συνοδινού

Έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ στο κέντρο της Αθήνας έφτασαν τα μέλη του ΠΑΜΕ, που πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για την «τρομοκρατία της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων».

Όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του «μέρα με τη μέρα πληθαίνει ο αριθμός των επιχειρήσεων που ανακοινώνουν στους εργαζόμενους τους αναγκαστικές άδειες, εκ περιτροπής εργασία, ότι δεν θα τους πληρώσουν ενώ συνεχώς μεγαλώνει η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί, οι απειλές για απολύσεις».

«Οι επιχειρηματικοί όμιλοι αξιοποιούν το κλίμα φόβου αλλά και τα εκβιαστικά διλλήματα κυβέρνησης και δανειστών για να κλιμακώσουν την επίθεση τους στους εργαζόμενους», τονίζει το ΠΑΜΕ και ζητεί να ακυρωθούν τα μνημόνια και οι αντεργατικοί νόμοι.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.