Skip to main content

Ηράκλειο: Κατάληψη του περιφερειακού καταστήματος του ΟΓΑ από αγρότες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με συνθήματα όπως «Όχι στη φτώχεια και στο ξεκλήρισμα της αγροτιάς», αγρότες-μέλη της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) πραγματοποιούν σήμερα κατάληψη στο περιφερειακό κατάστημα του ΟΓΑ στο Ηράκλειο, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Όπως επισήμαναν οι αγρότες της ΠΑΣΥ, μέσα από τα μέτρα του τρίτου μνημονίου, ειδικότερα το ασφαλιστικό και το φορολογικό, η κυβέρνηση «επιταχύνει τη στρατηγική της Ε.Ε. στο ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών από τη γη και την παραγωγή τους, συγκεντρώνοντάς την στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών και επιχειρήσεων».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.