Skip to main content

Πυρκαγιά-Γεράνεια Όρη: Πολλές διάσπαρτες ενεργές εστίες και το πρωί του Σαββάτου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παραμένει και το πρωί του Σαββάτου σε εξέλιξη η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε βραδινές ώρες της Τετάρτης στην περιοχή Σχίνος Λουτρακίου Κορινθίας.

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από την πυροσβεστική, είναι ακόμα πολλές οι διάσπαρτες ενεργές καύσεις.

Συνολικά επιχειρούν 278 πυροσβέστες, 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ΜΕΤΠΕ, το κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο “ΟΛΥΜΠΟΣ”, οκτώ αεροσκάφη Καναντέρ, οκτώ Petzetel, δύο ελικόπτερα του Π.Σ., καθώς κι ακόμα δύο ελικόπτερα του Π.Σ. και της ΕΛ.ΑΣ. ως συντονιστικά.

Συνδρομή παρέχουν δύο ελικόπτερα του Στρατού, εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο συντονισμός των πυροσβεστικών δυνάμεων διεξάγεται από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.