Skip to main content

Π. Κουρουμπλής: Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο, θέλουν διαφορετική διαχείριση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην ανάγκη προσέγγισης ζητημάτων όπως αυτό στα Εξάρχεια με «σοβαρό τρόπο», στάθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Χρειάζεται σοβαρός τρόπος προσέγγισης για να αντιμετωπιστούν τέτοια θέματα… Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο, θέλει διαφορετική διαχείριση», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη για ό,τι θα μπορούσε να προκύψει;», διερωτήθηκε αναφερόμενος στη συγκέντρωση που σχεδίαζε η ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων και συμπλήρωσε πως αυτό «που επιχείρησαν οι συνδικαλιστές είναι έξω από τα δεδομένα της Αστυνομίας».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.