Skip to main content

Ο Ν. Χουντής επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής της ΛΑΕ

Ο Νίκος Χουντής τέθηκε επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής της Λαϊκής Ενότητας εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

«Η Πολιτική Γραμματεία της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), υλοποιώντας την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου (09/06/2019) για συμμετοχή στις Εθνικές Εκλογές τις 7ης Ιουλίου του 2019, συγκρότησε Εκλογική Επιτροπή με επικεφαλής τον Νίκο Χουντή και Γραμματεία τους Δημήτρη Στρατούλη, Μαριάνα Τσίχλη και Στάθη Λεουτσάκο, για την εκπροσώπηση του κόμματος και την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Χουντής διατέλεσε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2014 έως το 2019. Είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε και προσχώρησε στη Λαϊκή Ενότητα.

Στην ανακοίνωση της ΛΑΕ, παράλληλα, καλούνται τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να «βγουν μπροστά και να δώσουμε όλοι μαζί αποφασιστικά την εκλογική μάχη».

Υπενθυμίζεται ότι στις πρόσφατες ευρωεκλογές, η ΛΑΕ έλαβε ποσοστό 0,56% (31.674 ψήφους), γεγονός το οποίο οδήγησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη σε παραίτηση από τη θέση του επικεφαλής του κόμματος.

naftemporiki.gr