Skip to main content

Πρωτοφανής προπηλακισμός Γ. Παπανδρέου από τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο

Πρωτοφανές επεισόδιο εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργου Παπανδρέου σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στον Βόλο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στην περιοχή, ο κ. Παπανδρέου δέχθηκε προπηλακισμούς με ακατονόμαστες φράσεις, ενώ εισερχόταν στο ξενοδοχείο Παρκ, από τον κ. Μπέο, ο οποίος του φώναζε ότι είναι προδότης και πολιτικός απατεώνας, «που βύθισε την Ελλάδα στη φτώχεια, έκοψε τις συντάξεις και εκτόξευσε την ανεργία αποδεχόμενος το ΔΝΤ και τα μνημόνια» και ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.

Οι φρουροί αστυνομικοί που συνόδευαν τον κ. Παπανδρέου αντέδρασαν και απώθησαν τον δήμαρχο Βόλου, που συνέχιζε να επιτίθεται φραστικά στον πρώην πρωθυπουργό.

Μάλιστα άνθρωποι που συνόδευαν τον Αχιλλέα Μπέο ήλθαν στα χέρια με ανθρώπους του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά ευτυχώς απετράπησαν τα χειρότερα.

Μετά από λίγο και αφού ηρέμησε η κατάσταση, ο κ. Παπανδρέου απευθύνθηκε στα μέλη του ΚΙΔΗΣΟ και απόψε θα μιλήσει σε αντίστοιχη συγκέντρωση στη Λάρισα.

Πάντως, πριν τη συγκέντρωση των στελεχών του κόμματος, ο πρόεδρος του Κινήματος έκανε λόγο για νεοφασίζουσες συμπεριφορές και τραμπουκισμούς που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

«Δεν μας πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νοεφασίζουσες, που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Ο αγώνας ο δημοκρατικός, των δημοκρατικών πολιτών και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είναι ένας αγώνας συνεχής για ευνομία και ένα κράτος δικαίου που θα μπορεί να υπηρετεί αξίες, κανόνες για το δημόσιο συμφέρον».