Μια μικρή λαϊκή αγορά έχει στηθεί μπροστά από το υπουργείο Εργασίας απο αγρότες – παραγωγούς, οι οποίοι αντιδρούν «στην αύξηση των εισφορών τους και στη διάλυση του ΟΓΑ».
Η πρωτοβουλία είναι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, έχει συμβολικό χαρακτήρα και τα προιόντα τριών τόνων που έχουν στηθεί στους πάγκους θα μοιραστούν δωρεάν στους περαστικούς.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παντελής Μόσχος δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι «μαζί με τους αγρότες που σήμερα βγαίνουν με τα τρακτέρ στους δρόμους ζητάμε να μην προχωρήσει η αύξηση των εισφορών για να μην καταστραφούμε».
Ένταση με την αστυνομία υπήρξε την ώρα που οι παραγωγοί έστηναν τους πάγκους, έληξε όμως χωρίς να υπάρξει συνέχεια.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












