Skip to main content

Γ. Πατούλης: Να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των συμβασιούχων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την ανάγκη διασφάλισης των θέσεων εργασίας των συμβασιούχων και απαλλαγής των πόλεων από τους τόνους σκουπιδιών ζητεί ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή.

«Ελπίζουμε να έχουν διδαχθεί οι συντάκτες της ρύθμισης από τα λάθη των προηγούμενων και να μην οδηγηθούμε σε νέο φιάσκο» έσπευσε να προσθέσει ο κ. Πατούλης, ο οποίος δήλωσε πως «μέχρι να δούμε το περιεχόμενο της ρύθμισης, είμαστε επιφυλακτικοί».

Σε κάθε περίπτωση, επεσήμανε πως η ΚΕΔΕ είναι «καταρχήν σύμφωνη» με τη διενέργεια διαγωνισμού για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των δήμων.

Όσον αφορά την εμπλοκή ιδιωτών, ο κ. Πατούλης ξεκαθάρισε ότι ο κ. Σκουρλέτης είναι αυτός «που άνοιξε την κερκόπορτα της εισβολής ιδιωτών στην αποκομιδή απορριμμάτων», «βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο επίμαχο νομοσχέδιο».

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι η ΚΕΔΕ θα συμβάλλει με υπεύθυνο τρόπο στην επίλυση του προβλήματος και επανέλαβε ότι «η απαράδεκτη εικόνα των πόλεων έχει το ονοματεπώνυμο Παναγιώτης Σκουρλέτης».

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.