Skip to main content

Πειραιάς: Κατασχέθηκαν 193,5 κιλά ακατάλληλων κρεάτων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ακατάλληλα κρέατα συνολικού βάρους 193,5 κιλών κατέσχεσαν από επιχειρήσεις του Πειραιά οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πειραιά.

Ειδικότερα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου κρεάτων του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν 128,5 κιλά κατεψυγμένα πρόβεια κρέατα, λόγω απουσίας ανιχνευσιμότητας και υπέρβαση της ημερομηνίας ανάλωσης.

Επίσης, σε άλλη επιχείρηση του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι κατέσχεσαν επιπλέον 65 κιλά νωπά χοιρινά κρέατα προέλευσης Δανίας, λόγω αποθήκευσης εκτός ψυκτικού θαλάμου σε συνδυασμό με μη αποδεκτές υγειονομικά συνθήκες καθαριότητας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.